Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Voetbal-geest.nl

Voetbal-Geest.nl is dé specialist in voetbalschoenen, voetbalkleding, voetbaltassen, voetballen, keeperskleding en keepershandschoenen.

Voetbal-Geest.nl is dé specialist in voetbalschoenen, voetbalkleding voetbaltassen, voetballen, keeperskleding en keepershandschoenen. Daarnaast biedt Voetbal-Geest een exclusief assortiment aan van voetbaltafels. De voordelen van de gespecialiseerde webshop zijn:- Gratis bezorgd v.a. € 50,-- Voor 16.00 uur besteld, is de volgende dag in huis- Niet goed? Geld terug!- Levering op zaterdag- Advies van dé specialist!- Samenwerking met een aantal fysieke sportwinkels waardoor het mogelijk is om artikelen kosteloos op te halen en/of te retourneren.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Voetbal-geest.nl. Als je vervolgens bij Voetbal-geest.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Voetbal-geest.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Voetbal-geest.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Voetbal-geest.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Voetbal-geest.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook