Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Voetbalshop.be

Het Voetbalshop.be team wil graag alles, van, voor en over voetbal brengen.

Het Voetbalshop.be team wil graag alles, van, voor en over voetbal brengen. Het is onze ambitie om als eerste de nieuwste producten voor de beste prijs online aan te bieden. We besteden veel aandacht aan de inkoop van A-merken met A-kwaliteit. We willen voor actieve voetballers en actieve fans een zo breed mogelijk assortiment presenteren in alle prijsklassen van voetbalschoenen, officiële wedstrijdkleding, voetbalteamkleding, voetbalfashion en fanproducten. Voetbalshop.be heeft ook een OUTLET waar u koopjes kunt vinden. Ook voor keepers, trainers en scheidsrechters presenteren we interessant assortiment. Voetbalshop.be onderhoud directe banden met nationale en internationale voetbalclubs en andere belangrijke leveranciers van voetbalproducten, zo kunnen wij u altijd alles, van, voor en over voetbal brengen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Voetbalshop.be. Als je vervolgens bij Voetbalshop.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Voetbalshop.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Voetbalshop.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Voetbalshop.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Voetbalshop.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook