Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Voetbaltravel

VoetbalTravel.nl is als sinds 2004 de specialist in voetbalreizen. Duizenden fans hebben via ons een reis gemaakt naar hun favoriete buitenlandse clubs.

VoetbalTravel.nl is de specialist in de populaire nichemarkt van voetbalreizen. VoetbalTravel.nl beschikt over een geavanceerde website waar voetballiefhebbers hun reis inclusief vlucht, hotel en voetbalkaart op maat kunnen maken en direct kunnen boeken. Daarnaast beschikt VoetbalTravel.nl over een uitstekende naamsbekendheid.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Voetbaltravel . Als je vervolgens bij Voetbaltravel een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Voetbaltravel voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Voetbaltravel hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Voetbaltravel en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Voetbaltravel hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook