Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +18 Jiggies

Voordeeluitjes

Boek je hotel bij Voordeeluitjes.nl. Bekijk nu hun hotels met de voordeligste hotelarrangementen in Nederland, België en Duitsland en boek direct.

Voordeeluitjes.nl biedt meer dan 1500 hotels aan met voordelige hotelaanbiedingen in de Benelux en Duitsland. Zo biedt Voordeeluitjes aan voor fiets- en wandelarrangementen, wellnessarragenementen, stedentrips, all-inclusieve arrangementen en nog veel meer aan! Voordeeluitjes werkt met bekende hotelketens als: Fletcher, Golden Tulp, Holiday Inn en veel meer. De hotelarrangementen bij Voordeeluitjes.nl hebben altijd de laagste prijsgarantie.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Voordeeluitjes. Als je vervolgens bij Voordeeluitjes een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +18 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Voordeeluitjes voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Voordeeluitjes hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Voordeeluitjes en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Voordeeluitjes hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook