Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

vouchervandaag.nl

Vouchervandaag.nl biedt zowel producten en diensten met scherpe kortingen als kortingvouchers.

Het aanbod van vouchervandaag.nl bestaat voornamelijk uit: huishoudelijke apparaten, keukenapparatuur, mode voor zowel man en vrouw, tuingereedschap, hobby- en sportartikelen en nog veel meer!
Iedere dag zijn er verschillende aanbiedingen te vinden op vouchervandaag.nl, dus slechts de snelle beslissers kunnen profiteren van de enorme kortingen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van vouchervandaag.nl. Als je vervolgens bij vouchervandaag.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij vouchervandaag.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar vouchervandaag.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van vouchervandaag.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij vouchervandaag.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook