Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +25.110 Jiggies

VriendenLoterij

Speel mee met de VriendenLoterij en maak met je mobiele nummer kans op geldprijzen. Daarnaast steun je ook goede doelen.

Tegenwoordig speelt bijna een half miljoen Nederlanders mee met de VriendenLoterij en geven de helft van hun lotprijs aan 43 goede doelen en ruim 3.200 clubs en verenigingen.

Per lot ontvang je 8370 Jiggies. 3 loten is dus 25110 Jiggies.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van VriendenLoterij. Als je vervolgens bij VriendenLoterij een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +25.110 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt pas Jiggies nadat de eerste betaalde maand succesvol is geïncasseerd. Abonnees die na de eerste incasso gelijk opzeggen kunnen worden afgekeurd en ontvangen geen Jiggies.

1. Je ontvangt Jiggies bij VriendenLoterij voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar VriendenLoterij hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van VriendenLoterij en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij VriendenLoterij hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook