Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +90 Jiggies

Walterwallet.com

Berg je pasjes veilig op met de WALTER WALLET.

Walter Wallet is een Amsterdams label en gestart in 2016. Het label is meteen goed ontvangen en in korte tijd uitgegroeid tot een accessoires-lijn. Het is gestart met een revolutionaire portemonnee lijn, een creditcardhouder met plek voor 7 pasjes welke je door het gepatenteerde trapsysteem in één hand omhoog kan halen. Bij de ontwikkeling staat design voorop en dat het beter en creatiever kan. Dit maakt het uniek.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Walterwallet.com. Als je vervolgens bij Walterwallet.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +90 Jiggies

Cashback voorwaarden

Let op! bij Walterwallet.com krijg je variabele cashback.
Voor aankopen bij Walterwallet.com ontvang je een variabele vergoeding in Jiggies. De Jiggies worden verdeeld over het aantal websites die je hebt bezocht voordat je de aankoop deed. Als je alleen via Jiggy naar Walterwallet.com bent gegaan ontvang je alle Jiggies. Als je ook via andere websites bijv. via een blog of prijsvergelijker naar Walterwallet.com bent gegaan dan ontvang je maar een deel van de Jiggies. De hoeveelheid Jiggies wordt pas duidelijk op het moment dat de aankoop is gedaan.


1. Je ontvangt Jiggies bij Walterwallet.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Walterwallet.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Walterwallet.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Walterwallet.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook