Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +63 Jiggies

Waytostay.com

Waytostay.com verhuurt kwaliteits appartementen voor stedentrips, vakanties en zakenreizen. Dat gebeurt in de 18 leukste steden van Europa.

Waytostay.com verhuurt kwaliteits appartementen voor stedentrips, vakanties en zakenreizen. Dat gebeurt in de 18 leukste steden van Europa, inclusief Parijs, Londen, Barcelona en Berlijn. Waytostay.com heeft een portfolio met meer dan 3500 accommodaties en 100% focus op de kwaliteit, de locatie en het karakter van de appartementen. Dit tezamen met de speciale aandacht voor klantenservice onderscheidt Waytostay.com van de concurrentie.Top verkopende steden zijn: Berlijn, Parijs en Barcelona. In deze steden is er veel vraag naar 2-kamer appartementen. Lissabon, Madrid en Florence volgen op de voet

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Waytostay.com. Als je vervolgens bij Waytostay.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +63 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Waytostay.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Waytostay.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Waytostay.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Waytostay.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook