Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +7.200 Jiggies

Weight Watchers

Weight Watchers Online: het meest efficiënte en flexibele voedingsprogramma ooit.

Weight Watchers korting
Het meest efficiënte en flexibele voedingsprogramma ooit. Razend populair in Nederland. Word lid van Weight Watchers via Jiggy.nl en profiteer van de scherpste kortingen.

Doe nu mee met de meest efficiënte manier van afvallen via Jiggy en krijg natuurlijk cashback in de vorm van Jiggies.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Weight Watchers. Als je vervolgens bij Weight Watchers een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +7.200 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Weight Watchers voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Weight Watchers hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Weight Watchers en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Weight Watchers hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook