Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +3.150 Jiggies

Wereldwijzer Reisforums

Wereldwijzer Reisforums is met ruim 200.000 unieke bezoekers al meer dan 9 jaar een van de grootste online ontmoetingsplaatsen voor reizigers.

Wereldwijzer Reisforums is met ruim 200.000 unieke bezoekers al meer dan 9 jaar één van de grootste online ontmoetingsplaatsen voor reizigers. Op meer dan 50 landen forums wisselen bezoekers reistips uit. Eén van de populairste rubrieken op Wereldwijzer Reisforums is 'Reisgenoten Gezocht!' (www.wereldwijzer.nl/reisgenoten) waar men een gratis oproep kan plaatsen en kan reageren op oproepen van andere reizigers.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Wereldwijzer Reisforums. Als je vervolgens bij Wereldwijzer Reisforums een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +3.150 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Wereldwijzer Reisforums voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Wereldwijzer Reisforums hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Wereldwijzer Reisforums en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Wereldwijzer Reisforums hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook