Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +7 Jiggies

Winterbanden.nl

Winterbanden.nl heeft het grootste en goedkoopste banden assortiment van de Benelux!

Winterbanden.nl heeft het grootste en goedkoopste banden assortiment van de Benelux! Bij Winterbanden.nl bent u aan het juiste adres, een groot assortiment en scherpe prijzen voor winterbanden, stalen velgen, lichtmetalen velgen en sneeuwkettingen maar niet te vergeten ook auto accessoires zoals wieldoppen, poetsmiddelen, veiligheidsproducten en slotbouten. Het assortiment auto accessoires bevat meer dan 15.000 artikelen. U en uw gezin veilig de weg op? Kies dan voor de beste winterbanden van Winterbanden.nl. Voor elke auto hebben wij de juiste banden direct uit voorraad leverbaar. Als bezoeker van de website kiest men direct een auto en vervolgens toont het systeem alleen geschikte stalen velgen / lichtmetalen velgen en banden. Bekijk 24 uur per dag, 7 dagen per week de voorraad van winterbanden.nl en bestel eenvoudig velgen en winterbanden. Winterbanden.nlis voorzien van duidelijke omschrijvingen, goede foto's en scherpe prijzen. Winterbanden.nl is gecertificeerd door Thuiswinkel waarborg. Hiermee wordt aangegeven dat Winterbanden.nl voldoet aan de gestelde normen en dat gehandeld wordt volgens de gedragscode.Winterbanden.nl voordelen:• Het grootste assortiment winterbanden en staal- en lichtmetalen velgen;• Gratis verzending van alle producten;• Ruim assortiment A-merk winterbanden en staal- en lichtmetalen velgen;• Snelle service, online ticket systeem;• Online bestellen 24 uur per dag, 7 dagen per week;• Veel verschillende betaalmogelijkheden, o.a. iDEAL, vooruitbetalen en Credit Card.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Winterbanden.nl. Als je vervolgens bij Winterbanden.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +7 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Winterbanden.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Winterbanden.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Winterbanden.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Winterbanden.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook