Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

Woonexpress

Het grootste woonwarenhuis! Alles voor alle kamers van je huis.

Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis met meer dan 6.000 woonspullen voor aangenaam verrassende prijzen. Je vindt alles voor alle kamers van je huis, allemaal onder 1 dak! Van complete woonkamers tot romantische slaapkamers en hippe kinderkamers. Met de mooiste verlichting, gordijnen of jaloezieën, de hipste karpetten en leukste accessoires maak je iedere kamer van je huis helemaal af.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Woonexpress. Als je vervolgens bij Woonexpress een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Woonexpress voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Woonexpress hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Woonexpress en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Woonexpress hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook