Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Worldofscentchips.com

ScentChips® is een internationale onderneming die ieder zijn unieke voorkeur erkent en hier op in speelt d.m.v. heerlijk geurende producten voor ieder individu!

ScentChips® vindt zijn oorsprong in Amerika, waar de ScentChips al sinds 1979 worden geproduceerd. Wat begon als klein familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming met een uitgebreid assortiment. Sinds 2011 is ScentChips® ook in Europa verkrijgbaar, en de producten van ScentChips® worden inmiddels in veel landen en op veel verkooppunten verkocht. Verkooppunten De producten van Scentchips® zijn verkrijgbaar in de winkel en officiële webshop www.worldofscentchips.com. Wilt u meteen de geursensatie van de Scentchips® producten ervaren? Zoek dan hier het dichtstbijzijnde Scentchips-verkooppunt: https://www.worldofscentchips.com/nl/nl/winkelzoeker

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Worldofscentchips.com. Als je vervolgens bij Worldofscentchips.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

ScentChips® is een kleine onderneming die inmiddels is uitgegroeid tot een internationale onderneming met een groot en variërend assortiment. Met deze uitgebreide keuze is er altijd wel iets waar jouw persoonlijke voorkeur aan voldoet. Ervaar nu de geursensatie van ScentChips® zijn producten.

1. Je ontvangt Jiggies bij Worldofscentchips.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Worldofscentchips.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Worldofscentchips.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Worldofscentchips.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook