Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +68 Jiggies

X-Toys.nl

X-TOYS.NL is al jaren een bekende naam als online retailer van erotische artikelen.

X-TOYS.NL is al jaren een bekende naam als online retailer van erotische artikelen. Mede door scherpe prijzen en het uitgebreide unieke assortiment is X-TOYS.NL inmiddels een begrip.

Sinds eind 1999 is X-TOYS.NL in Nederland actief, waar in korte tijd een goede naam is opgebouwd.

Sterke punten
- Gemakkelijk en veilig betalen d.m.v. alle gangbare betaalopties.
- Alle producten direct uit voorraad leverbaar.
- Vandaag bestellen, morgen in huis.
- Gratis cadeautje bij iedere bestelling.
- 100% discrete verpakking.
- Gratis thuisbezorgd vanaf € 75,-.
- Geen ongevraagde reclame.
- Lidmaatschap van Thuiswinkel.org.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van X-Toys.nl. Als je vervolgens bij X-Toys.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +68 Jiggies

X-Toys.nl kortingscodes:

Gebruik onderstaande X-Toys.nl kortingscodes en ontvang bovenop de korting ook nog cashbackkorting. Dubbel voordeel dus! Kopieer de code en plak deze in het daarvoor bestemmende vak bij het afrekenen. :

Bij besteding van € 75,- of meer krijgt u € 7,50 korting, betaald u geen verzendkosten én ontvangen u een Foxy Magazine met erotische DVD. + cashback

Geldig t/m 01-01-2035

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij X-Toys.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar X-Toys.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van X-Toys.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij X-Toys.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook