Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Xandres (BE)

Xandres maakt deel uit van het Belgische modehuis Labels by Andres NV, dat ook de collecties Xandres Studio, Xandres Gold en Hampton Bays verdeelt.

Xandres Corporate is het B2B luik binnen Labels by Andres en biedt bedrijven een ‘total look’ op maat. Xandres ademt mode. Al meer dan 50 jaar creëert het Belgische merk stijlvolle kleding. Die jarenlange knowhow en vakkennis zetten we graag in om jouw bedrijfsvisie en imago te vertalen in een unieke look.

Bedrijfskleding voor vrouwen én mannen waarmee je een statement maakt. Een gepersonaliseerd uniform of liever een standaard uniform waar je eventueel een eigen toets aan toevoegt?

Wij luisteren naar jouw wensen en maken de bedrijfskledij waar jij van droomt. Elke klant heeft een eigen verhaal. Deel jouw verhaal en daag ons uit!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Xandres (BE). Als je vervolgens bij Xandres (BE) een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Xandres (BE) voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Xandres (BE) hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Xandres (BE) en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Xandres (BE) hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook