Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +60.750 Jiggies

Yarden

Yarden is een vereniging die ervoor zorgt dat uitvaartverzorging betaalbaar en bereikbaar is voor iedereen.

Yarden is een vereniging die nabestaande inspireert en (onder)steunt bij het organiseren van een begrafenis of een crematie. Daarnaast helpt Yarden ieder die op dit moment al wil nadenken over hun eigen afscheid. De uitvaartverzorging wordt betaalbaar voor iedereen door middel van een verzekering met zeer lage premie.

Regel je uitvaart bij Yarden en ontvang 60.750 Jiggies.
Yarden besteedt uiterste persoonlijke aandacht voor iedere klant, gedurende het hele afscheidsproces. De individuele uitvaartwensen van iedere betrokkenen staat daarbij centraal.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Yarden. Als je vervolgens bij Yarden een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +60.750 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt per huishouden 1x een vergoeding in Jiggies.
Je ontvangt geen Jiggies als de polis binnen 30 dagen beëindigd is of de polis geroyeerd is.
Je ontvangt geen Jiggies als de eerste premie niet wordt betaald of de betaling gestorneerd wordt.


1. Je ontvangt Jiggies bij Yarden voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Yarden hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Yarden en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Yarden hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook