Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +9.000 Jiggies

Yesgifts.nl

Yesgifts.nl verkoopt relatiegeschenken en promotieartikelen aan bedrijven, instellingen verenigingen en particulieren.

Yesgifts.nl verkoopt relatiegeschenken en promotieartikelen aan bedrijven, instellingen verenigingen en particulieren. Men moet hierbij denken aan bedrukte T-shirts, paraplus’s, balpennen, schrijfmappen, mokken etc. Naast deze weggevertjes levert Yesgifts.nl ook veel luxere geschenken. Yesgifts.nl is sinds september 2010 actief.

Door middel van bedrukken, borduren of lasergraveren worden de bestelde artikelen voorzien van een logo en/of een reclametekst. De artikelen worden door de afnemers ingezet als geschenk voor relatie’s of medewerkers, maar ook ter promotie van producten of diensten.

Maak daarnaast gebruik van de cashback site Jiggy.nl waarmee je veel kan besparen door middel van diverse kortingscodes en natuurlijk het online spaarprogramma.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Yesgifts.nl. Als je vervolgens bij Yesgifts.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +9.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Yesgifts.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Yesgifts.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Yesgifts.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Yesgifts.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook