Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +15.750 Jiggies

Yourhosting.nl

Registreer je domeinnaam via Yourhosting.

Yourhosting bestaat al 15 jaar en is de grootste hosting- en domeinregistratie provider van Nederland.

Registreer binnen één minuut je domeinnaam. Je kunt ook via Yourhosting je eigen website maken.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Yourhosting.nl. Als je vervolgens bij Yourhosting.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +15.750 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Yourhosting.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Yourhosting.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Yourhosting.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Yourhosting.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook