Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Zadenkopenonline.nl

Zadenkopenonline.nl is de meest uitgebreide online zadenwinkel van Nederland.

Zadenkopenonline.nl heeft een ruime keus in alle soorten zaden. De zaden zijn in drie categorieën onderverdeeld: bloemzaden, groentezaden en kruidenzaden. Daarnaast kun je ook op de website terecht voor biologische zaden en zaden met het EKO keurmerk. Alle zaden zijn van uitstekende kwaliteit en worden snel geleverd met de zaai instructies erbij.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Zadenkopenonline.nl. Als je vervolgens bij Zadenkopenonline.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Zadenkopenonline.nl kortingscodes:

Gebruik onderstaande Zadenkopenonline.nl kortingscodes en ontvang bovenop de korting ook nog cashbackkorting. Dubbel voordeel dus! Kopieer de code en plak deze in het daarvoor bestemmende vak bij het afrekenen. :

10% korting op alles! + cashback

Geldig t/m 31-12-2022

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Zadenkopenonline.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Zadenkopenonline.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Zadenkopenonline.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Zadenkopenonline.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook