Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

Zalando Lounge

Zalando Lounge is de shopping club van Zalando, hier worden de exclusieve merken tegen kortingen aangeboden die oplopen tot 75%.

Zalando Lounge biedt exclusieve merkproducten aan met kortingen tot wel 75% oplopen! Het assortiment bevat schoenen en kleding maar ook tassen, horloges en nog veel meer. Zalando Lounge biedt dagelijks nieuwe verkoopacties van de meest exclusieve merken.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Zalando Lounge. Als je vervolgens bij Zalando Lounge een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Zalando Lounge voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Zalando Lounge hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Zalando Lounge en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Zalando Lounge hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook