Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +36.000 Jiggies

Ziggo Zakelijk

Ziggo is een grote aanbieder van media- en communicatiediensten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Ziggo Zakelijk. Als je vervolgens bij Ziggo Zakelijk een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +36.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

Ziggo zakelijk garandeert de klant een snel en soepel zakelijk internet. Ziggo biedt flexibele producten, duidelijke taal, gedreven service en gegarandeerde kwaliteit. Verder biedt Ziggo Zakelijk voor iedere zakelijke klant een product op maat. Daarnaast biedt Ziggo Zakelijk de volledige internet en telefonieoplossing voor het MKB.

1. Je ontvangt Jiggies bij Ziggo Zakelijk voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Ziggo Zakelijk hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Ziggo Zakelijk en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Ziggo Zakelijk hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook