Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Zonnebrillenstudio.nl

ZonnebrillenStudio.nl is een webwinkel met een brede collectie aan originele merkzonnebrillen.

ZonnebrillenStudio.nl is een webwinkel met een brede collectie aan originele merkzonnebrillen. Zonnebrillenstudio.nl richt zich op de moderne, kritische consument en biedt een breed assortiment in het midden- en hoogsegment.

De webshop van Zonnebrillenstudio.nl biedt niet alleen de basismodellen maar juist ook bijzondere uitvoeringen met bijvoorbeeld contrastverhogende, polariserende of meekleurende glazen.

Maak daarnaast gebruik van de cashback site Jiggy.nl waarmee je veel kan besparen door middel van diverse kortingscodes en natuurlijk het online spaarprogramma.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Zonnebrillenstudio.nl. Als je vervolgens bij Zonnebrillenstudio.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Zonnebrillenstudio.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Zonnebrillenstudio.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Zonnebrillenstudio.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Zonnebrillenstudio.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook