Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Zonnecelshop.nl

Zonne-energie is een van de belangrijkste (zo niet belangrijkste) energiebron op aarde.

Zonne-energie is één van de belangrijkste (zo niet belangrijkste) energiebron op aarde. Zonne-energie kan worden omgezet in elektriciteit voor bijvoorbeeld licht en warmte maar natuurlijk ook voor de mobiel of laptop, wekker of pocketradio.

Met Zonnecelshop.nl dragen uw bezoekers hun steentje bij aan een schonere aarde maar besparen zij ook nog eens op hun energierekening!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Zonnecelshop.nl. Als je vervolgens bij Zonnecelshop.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Zonnecelshop.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Zonnecelshop.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Zonnecelshop.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Zonnecelshop.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook