Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

Zooplus

Zooplus.nl is de winnaar van de Shopping Awards Publieksprijzen XL 2018!

Zooplus is in 1999 opgericht en is uitgegroeid tot dé online dierenwinkels. Iedere huisdierbezitter kan terecht op de website om te profiteren van voordelige huisdierbenodigdheden. Het assortiment van zooplus is uitgebreid met meer dan 8.000 producten. De aanbiedingen wisselen wekelijks en er is een aantrekkelijk bonusprogramma waaraan je kunt deelnemen om kortingen te ontvangen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Zooplus. Als je vervolgens bij Zooplus een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

Nieuwe klanten van Zooplus krijgen tot 14 Jiggies per euro
Bestaande klanten van Zooplus ontvangen tot 9 Jiggies per euro

1. Je ontvangt Jiggies bij Zooplus voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Zooplus hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Zooplus en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Zooplus hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook