Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +4.455 Jiggies

Zoweg.nl

Boek via Zoweg.nl een heerlijk weekendje weg. Via Jiggy krijg je ook nog eens extra korting.

Via Zoweg.nl boek je simpel een weekendje weg in een van de vele hotels en bungalowparken in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. Ideale bestemmingen voor een weekendje weg op korte afstand.

Naast de lage prijs biedt Zoweg.nl ook vele extra's. Bijvoorbeeld entreekaartjes voor een nabij liggend pretpark, entree voor het Holland Casino, een plattegrond van de omgeving of een heerlijk diner.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Zoweg.nl. Als je vervolgens bij Zoweg.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +4.455 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Zoweg.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Zoweg.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Zoweg.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Zoweg.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook