Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Zwaluwhoeve

Heerlijk genieten van sauna's, baden, behandeling in wellnessresort de Zwaluwhoeve.

Zwaluwhoeve is nu ruim 2 jaar onderdeel van International Wellness Resorts waar ook de Veluwse Bron, Elysium, SpaPuur en SpaSense toe behoren. Sinds de overname is er veel veranderd bij de Zwaluwhoeve. Dit unieke resort, in de stijl van een authentieke boerderij, is geheel vernieuwd en dat bekent meer rust, meer faciliteiten en meer ruimte.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Zwaluwhoeve. Als je vervolgens bij Zwaluwhoeve een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Zwaluwhoeve voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Zwaluwhoeve hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Zwaluwhoeve en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Zwaluwhoeve hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook