Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Zwembadexpress.nl

Zwembadexpress.nl is een gespecialiseerde webshop voor scherpgeprijsde opblaaszwembaden, opzetbaden en oplaasbare bubbelbaden van bekende merken.

Zwembadexpress.nl is een gespecialiseerde webshop voor scherpgeprijsde opblaaszwembaden, opzetbaden en oplaasbare bubbelbaden van bekende merken. Of het nu gaat om een klein kinderbadje, een Intex Bubble spa of een super groot Intex Ultraframe opzetbad, het brede aanbod van Zwembadexpress.nl zorgt er voor dat u altijd een passend zwembad vindt voor uw tuin.USP's• Groot aanbod van Intex zwembaden en spa's;• Gemiddelde orderwaarde van € 119,-;• Korte levertijden;• Kosteloze verzending binnen Nederland en België boven € 99,-;• Veilig en vertrouwd betalen met iDeal, Creditcard, MisterCash of bankoverboeking.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Zwembadexpress.nl. Als je vervolgens bij Zwembadexpress.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Zwembadexpress.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Zwembadexpress.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Zwembadexpress.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Zwembadexpress.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook