Hoe werkt het? 

Lees hier alles over Jiggy 

Over Jiggy

Jiggy is het leukste online spaarprogramma van Nederland. Iedereen kan een gratis account bij Jiggy aanmaken en Jiggies (punten) sparen. Je ontvangt van ons een startbonus van 1.500 Jiggies ofwel € 1,-. Wanneer je 17.250 Jiggies (€ 11,50) of meer hebt gespaard dan kun je deze Jiggies laten uitbetalen. Wij storten dan rond de 25ste van de maand de uitbetaling op je rekening.

Je kunt op een aantal manieren Jiggies bij ons sparen. Het snelst spaar je Jiggies door je online aankopen via Jiggy te doen. Jiggy heeft ruim 1.500 webwinkels aangesloten zoals HEMA, Thuisbezorgd, Albert Heijn en OHRA.
Als je een online shopper bent is het verstandig om dit via Jiggy te doen omdat je dan cashback krijgt op je aankoop in de vorm van Jiggies. Je ontvangt dus niet direct korting op je bestelling maar krijgt later deze cashback in de vorm van Jiggies in jouw Jiggy account gestort.

KLIK HIER OM JE GRATIS AAN TE MELDEN!

Hoe werkt het shoppen?
Klik via de website van Jiggy naar een webwinkel en plaats je bestelling zoals je normaal ook doet. Je ontvangt binnen 24 uur van Jiggy een e-mail dat er Jiggies voor je gereserveerd zijn omdat je een aankoop hebt gedaan. Zodra wij een terugkoppeling van de webwinkel ontvangen laten wij dit natuurlijk weten door je weer een e-mail te sturen. Er zijn 2 uitkomsten:

1. De aankoop is goedgekeurd en Jiggy heeft een commissie van de webwinkel ontvangen. Deze commissie delen wij met jou en schrijven Jiggies in jouw account bij voor het doen van de aankoop.
2. De aankoop is afgekeurd en Jiggy heeft geen commissie ontvangen. Hierdoor ontvang jij ook geen Jiggies voor je aankoop. Er zijn verschillende redenen waarom de aankoop wordt afgekeurd; de bestelling is geannuleerd, de aankoop is toch niet via Jiggy gegaan of er is niet betaald.

Hoe werkt JiggyHoe werkt JiggyHoe werkt Jiggy

Naast het ontvangen van Jiggies voor je aankoop ontvang je ook nog eens een gratis Jiggy bingokaart. Met deze bingokaart maak je kans op de wekelijkse Jackpot van 35.000 Jiggies (€ 23,33).

Er zijn nog een aantal andere manieren voor het ontvangen van een gratis Jiggy bingokaart; het invullen van je profiel, het activeren van de Jiggy Cashback Reminder en shoppen voor je vrienden.

Naast online aankopen doen via Jiggy zijn er nog een aantal andere manieren om Jiggies te sparen:
– Voor het lezen van Jiggy mail die je dagelijks of wekelijks ontvangt. Dit kan je zelf instellen. Je kunt er ook voor kiezen om je Jiggy mail vanuit je Jiggy account te lezen. Voor het lezen van een Jiggy mail ontvang je 5, 10 of 15 Jiggies.
– Voor het kopen van een dagaanbieding. Op Jiggy vind je elke dag een overzicht met dagaanbiedingen. Voor het kopen van een dagaanbieding ontvang je Jiggies. Het aantal Jiggies is voor elke dagaanbieding weer anders en kan oplopen tot duizenden Jiggies.
– Voor het invullen van niet-commerciële vragenlijsten. Je kunt je gratis aanmelden voor het Jiggy Online Panel en ontvangt tot 4.500 Jiggies voor het invullen van vragenlijsten.
– Voor het spelen van spelletjes. Ben jij de beste Verschillen Zoeker van de dag dan ontvang je 1.000 Jiggies.

Wat je verder nog kunt vinden op de website van Jiggy:
– Verschillende vergelijkers. Jiggy biedt een aantal vergelijkers aan om te besparen op je vaste kosten zoals energie, verzekeringen en meer.
– Leuke tips van de redactie.
– Een overzicht met kortingscodes. Nog meer voordeel.

Ben je tot hier gekomen met lezen? En nog steeds geen gratis Jiggy account aangemaakt? Wellicht heb je dan nog een vraag? Stuur deze dan naar klantenservice@jiggy.nl.