Kan ik mijn Jiggy inloggegevens ook voor Jiggy Deals gebruiken?

Nee dat kan niet. Jouw Jiggy inloggegevens zijn niet gekoppeld met Jiggy Deals.

Als je besluit iets te kopen bij Jiggy Deals dan kan dit ook zonder een account aan te maken. Je kunt ervoor kiezen om wel een account aan te maken bij Jiggy Deals maar dan maak je die bij onze partner Groupdeal aan. In samenwerking met GroupDeal hebben wij Jiggy Deals opgezet.

Waar kan ik de status van mijn bestelling zien?

De deals die je koopt via Jiggy Deals schaf je aan bij partners van ons zoals iBOOD, Voordeelvanger.nl, 1dayfly, Wilpe, Vouchervandaag.nl, bol.com en nog veel meer. Je ontvangt van onze partner ook altijd een bevestiging. Omdat zij de producten aanbieden kan je hen het beste benaderen voor de status van je bestelling.

Ontvang ik Jiggies voor het openen van de Jiggy Deals mailings?

Voor het openen van de mailings van Jiggy deals ontvang je geen Jiggies.

Ik heb me per ongeluk uitgeschreven voor de dagelijkse Jiggy Deals, kan ik me weer inschrijven?

Je kan weer opnieuw inschrijven voor de Jiggy Deals mail. Klik hier om je e-mailvoorkeuren aan te passen en je weer in te schrijven voor de Jiggy Deals.

Kan ik de mailings van Jiggy Deals tijdelijk stopzetten?

Je kan de mailings tijdelijk stopzetten. Dit kan je doen door op ‘uitschrijven’ te klikken onderaan een Jiggy Deals mail. Hier kan je vervolgens een einddatum toevoegen.

Kan ik mij uitschrijven voor de Jiggy Deals?

Je kan je uitschrijven voor de Jiggy Deals mails. We hebben een speciale pagina voor het wijzigen van je e-mailvoorkeuren. Klik hier om je e-mailvoorkeur te wijzigen. Uitschrijven kan je ook onderaan een Jiggy Deals mail doen. Je kan hier op de knop ‘uitschrijven’ klikken.

Hoelang duurt het voordat mijn Jiggies worden bijgeschreven?

Dit duurt tot maximaal 90 dagen na de aankoop.

Hoeveel Jiggies ontvang ik voor een Jiggy deal?

Bij elke deal staat aangegeven hoeveel Jiggies je ontvangt als je de deal koopt.

Hoe werkt Jiggy Deals?

Elke dag stuurt Jiggy Deals een nieuwsbrief (als je lid bent) met daarin de beste acties tot 90% korting.

Ons doel is om elke dag coole, exclusieve deals tot 90% korting aan te bieden. Je bestelt ze gewoon vanaf je (huis)kamer. Je kunt het proces van jas aan, fiets op, vergelijken in winkels, (te veel) betalen, naar huis sjouwen helemaal overslaan en bespaart ook nog eens heel veel geld!