Kan ik in januari nog steeds overstappen van zorgverzekering?

Dit kan alleen als je in december je zorgverzekering hebt opgezegd en nog geen nieuwe hebt afgesloten. Je kunt dan in januari nog een nieuwe afsluiten.

Wat moet ik doen als mijn zorgaankoop is afgekeurd?

Als je van ons een mail hebt ontvangen dat je overstap is afgekeurd en is dit niet terecht? Dan kun je een mail sturen naar klantenservice@jiggy.nl met daarin je polis. Dan zullen wij dit met onze partner oppakken.

Als ik voor meerdere leden van mijn gezin een nieuwe zorgverzekering afsluit krijg ik dan vaker Jiggies?

Dit verschilt per zorgverzekering. Op de Jiggy zorgpagina staat dit duidelijk aangegeven met een !. Staat dit symbool vermeldt achter het aantal Jiggies dan ontvang je maximaal 1 x een vergoeding in Jiggies per gezin/adres.

Maar je kunt ook creatief zijn als je toch 2x Jiggies wilt ontvangen. Je kunt bijvoorbeeld 1 polis direct bij een zorgverzekeraar afsluiten en 1 via een vergelijker zoals Independer, ZorgKiezer of Pricewise.

Tot wanneer kan ik overstappen?

Je hebt t/m 31 december 23:59 uur de tijd om over te stappen van zorgverzekering.

Hoe lang duurt het voordat ik Jiggies krijg voor het overstappen?

Je ontvangt helaas niet direct je Jiggies voor het overstappen. Je hebt natuurlijk tot 31 december om over te stappen en hierna moet jouw nieuwe verzekeraar van alles checken. Zodra dit gedaan is neemt de verzekeraar contact met ons op of het allemaal goed is gegaan. Als je overstap succesvol is dan schrijven wij de Jiggies bij. Je ontvangt hierover ook een mail. Het kan tot 90 dagen duren voordat je Jiggies worden bijgeschreven voor het overstappen.

Hoeveel Jiggies ontvang ik voor het overstappen naar een andere verzekering?

Dit verschilt per zorgverzekering. Op onze Jiggy zorgpagina vind je alle vergoedingen en natuurlijk staat dit ook in de Jiggy mail vermeldt.

Regelt Jiggy mijn overstap naar een andere zorgverzekering?

Jouw nieuwe zorgverzekeraar zegt jouw oude zorgverzekering voor je op. Je hoeft dus helemaal niets op te zeggen.

Ontvang ik voor alle zorgverzekeringen Jiggies?

Je ontvangt voor bijna alle zorgverzekeringen die wij aanbieden op onze website Jiggies. Voor HEMA en Anderzorg mogen wij helaas geen Jiggies toekennen.

Ik heb nog geen mail ontvangen nadat ik ben overgestapt van zorgverzekering. Hoe kan dat?

Het kan tot 12 uur duren voordat je een mail van ons ontvangt dat je overstap goed is binnengekomen en dat er Jiggies zijn gereserveerd. Heb je na een dag nog geen mail van ons ontvangen? Neem dan even contact met ons op door een mail te sturen naar klantenservice@jiggy.nl met daarin de bevestiging van je overstap. Je kunt dit tot uiterlijk 28 februari 2018 doen. Na deze datum kunnen wij je overstap niet meer voor je controleren.

Waarom zou ik overstappen van zorgverzekering?

Er zijn heel veel zorgaanbieders en het zou heel goed kunnen dat je op dit moment niet de beste zorgverzekering hebt die bij jouw situatie past. Wellicht wil je een goedkopere zorgverzekering, of verwacht je volgend jaar kosten te maken die bij een andere zorgverzekeraar beter gedekt worden. Misschien wil je wel een budget polis of vrije zorgkeuze? Er zijn zoveel mogelijkheden en daarom is het altijd goed om te vergelijken of je kunt overstappen.

Daarnaast krijg je ook voor bijna alle zorgverzekeringen Jiggies.

Klik hier om naar ons zorgoverzicht te gaan.