Cashback bij meer dan 1900 webwinkels 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +720 Jiggies

Euro Jackpot

Koop voor € 2,- een lot en maak wekelijks kans op de Jackpot.

Bij Eurojackpot kies je 5 getallen uit 50 en 2 extra bonusgetallen uit 10. Heb je alle getallen goed dan win je de Jackpot! Deze is minimaal 10 miljoen euro en kan oplopen tot wel 90 miljoen euro. De te winnen prijzen zijn afhankelijk van het totaal aantal verkochte loten. Er is elke vrijdag een trekking.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Euro Jackpot. Als je vervolgens bij Euro Jackpot een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +720 Jiggies

Cashback voorwaarden

Helaas ontvang je geen Jiggies als de aankoop in het buitenland is gedaan. Alleen aankopen gedaan in Nederland worden goedgekeurd.


1. Je ontvangt Jiggies bij Euro Jackpot voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Euro Jackpot hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Euro Jackpot en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Euro Jackpot hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit kan max. 90 dagen duren.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook