Cashback bij meer dan 1900 webwinkels 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +450 Jiggies

Albert Heijn

Bestel online je boodschappen en laat deze thuisbezorgen of haal ze zelf op bij een Pick Up Point. Profiteer van dezelfde lage prijzen als in de winkel.

Je kunt bij AH op elk moment van de dag, zeven dagen per week online je boodschappen bestellen. Op jouw manier: onderweg of thuis, op je computer, tablet of mobiel. Al je boodschappen worden bezorgd op het afgesproken tijdstip. Met keuze uit ruim 20.000 artikelen met dezelfde lage prijzen als in de winkel. Naast het vertrouwde Albert Heijn assortiment, kun je ook terecht voor de Etos eigen merk producten en de sterke dranken van Gall & Gall.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Albert Heijn. Als je vervolgens bij Albert Heijn een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +450 Jiggies

Cashback voorwaarden

Het minimale bestelbedrag bij www.ah.nl bedraagt € 70,- exclusief bezorgkosten, servicekosten en statiegeld, met uitzondering voor bestellingen die worden opgehaald bij Pick Up Points, hiervoor geldt een minimum van € 40,-.

Gebruik je een kortingscode die je niet via Jiggy hebt verkregen? dan ontvang je geen Jiggies.

1. Je ontvangt Jiggies bij Albert Heijn voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Albert Heijn hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Albert Heijn en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Albert Heijn hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook