Cashback bij meer dan 1.700 webwinkels 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Albelli

Albelli is de grootste Europese producten van fotoboeken.

Albelli maakt het voor iedereen mogelijk om een professioneel afgedrukt fotoboek te maken. Naast fotoboeken kun je bij Albelli ook terecht voor agenda's en kalenders.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Albelli. Als je vervolgens bij Albelli een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Albelli kortingscodes:

Gebruik onderstaande Albelli kortingscodes en ontvang bovenop de korting ook nog cashbackkorting. Dubbel voordeel dus! Kopieer de code en plak deze in het daarvoor bestemmende vak bij het afrekenen. :

40% Korting op mokken + cashback

Geldig t/m 01-01-2019

35% korting op kaarten en kalenders + cashback

Geldig t/m 01-01-2019

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Albelli voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Albelli hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Albelli en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Albelli hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook