Cashback bij meer dan 1.700 webwinkels 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +54 Jiggies

Greetz

Verras iemand met een kaart, bos bloemen, ballon, lekkere chocolade, drank en nog veel meer cadeaus.

Bij Greetz.nl kun je leuke persoonlijke cadeaus vinden. Stuur iemand een kaartje met zijn of haar verjaardag, stuur je neefje of nichtje een ballon voor zijn of haar eerste verjaardag, verras je vader met een bierpakket voor Vaderdag en ga zo maar door. Je krijgt natuurlijk ook cashback in Jiggies als je via Jiggy bij Greetz.nl je verrassing shopt.
Tot 54 Jiggies per euro voor kaarten
- Tot 45 Jiggies per euro voor bloemen, uitnodigingen, ballonnen, dranken en chocolade
- Tot 36 Jiggies per euro voor cadeaus

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Greetz. Als je vervolgens bij Greetz een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +54 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt geen Jiggies als je gebruik maakt van een kortingscode die door Greetz zelf is verstrekt.


1. Je ontvangt Jiggies bij Greetz voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Greetz hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Greetz en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Greetz hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook