Cashback bij meer dan 1900 webwinkels 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Zalando-Lounge

Zalando-Lounge is de shopping club van Zalando, de online shop voor schoenen en mode met het grootste aanbod van Nederland.

Zalando Lounge biedt exclusieve merkproducten aan met kortingen tot wel 70%! Het portfolio omvat schoenen en kleding maar ook tassen, horloges en nog veel meer. Zalando Lounge betekent exclusieve merken voor bijzondere klanten!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Zalando-Lounge. Als je vervolgens bij Zalando-Lounge een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Zalando-Lounge voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Zalando-Lounge hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Zalando-Lounge en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Zalando-Lounge hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit kan max. 90 dagen duren.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook