Cashback bij meer dan 1.700 webwinkels 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Allopark.com

Allopark geeft de mogelijkheid om gemakkelijk parkeerplaatsen rondom de luchthavens in Frankrijk, België, Zwitserland en Nederland te vergelijken en te boeken.

Allopark is verkozen tot duidelijkste en meest intuïtieve vergelijkend platform op het internet. Allopark maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel parkeerplaatsen rondom de luchthavens in Franrkijk, België, Zwitserland en Nederland te vergelijken en te boeken. Via de 3-stappen gids kan de auto gemakkelijk geparkeerd worden en bespaar je veel geld terwijl je op vakantie bent.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Allopark.com. Als je vervolgens bij Allopark.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Allopark.com kortingscodes:

Gebruik onderstaande Allopark.com kortingscodes en ontvang bovenop de korting ook nog cashbackkorting. Dubbel voordeel dus! Kopieer de code en plak deze in het daarvoor bestemmende vak bij het afrekenen. :

5% korting op Allopark voor nog meer besparing op uw luchthavenparkeerplaats tegen de beste prijs + cashback

Geldig t/m 31-12-2018

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Allopark.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Allopark.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Allopark.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Allopark.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook