Cashback bij meer dan 1.700 webwinkels 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +17 Jiggies

NS International

Met NS International reis je comfortabel, duurzaam en snel naar je favoriete stad in Europa!

Bij NS International kan je terecht voor internationale treinreizen naar ruim 2700 bestemmingen in Europa. Je boekt je treintickets voor de hogesnelheidstreinen Thalys, ICE International, Eurostar en TGV, en de Intercity Brussel en Intercity Berlijn op NSInternational.nl. Naast de snelheid en gemak bij het online boeken van treintickets, maakt NS International ook de reis naar en van het station, uw verblijf op het station én in de trein zo comfortabel mogelijk. Met NS International reis je comfortabel, duurzaam en snel naar je favor...

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van NS International. Als je vervolgens bij NS International een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +17 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij NS International voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar NS International hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van NS International en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij NS International hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

NS International Tips van de redactie
ns

Voordelige NS International stedentrips

per uitgegeven euro tot
+17 Jiggies

Reis voordelig met de trein naar mooie Europese bestemming zoals Parijs, Brussel, Berlijn, Londen en meer. Boek nu je tickets bij NS International en ontvang Jiggies.

Andere bekeken ook