Cashback bij meer dan 1900 webwinkels 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +788 Jiggies

RecycleMichael.nl

RecycleMichael.nl is een nieuwe reversed webshop die zich gespecialiseerd heeft in het opkopen van allerlei elektronica.

RecycleMichael.nl is een nieuwe reversed webshop, opgericht na reeds 8 jaar ervaring in de markt van gebruikte (consumenten)elektronica, die zich gespecialiseerd heeft in het opkopen van gebruikte mobiele telefoons, mp3-spelers & IPods, tablets & iPad’s, digitale camera’s, consoles en andere elektronica. Hierbij biedt RecycleMichael.nl, t.o.v. haar concurrenten, hoge vergoedingen voor deze producten door directe contacten met grote afnemers. Alle door RecycleMichael.nl gekochte producten krijgen een tweede leven wanneer zij met su...

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van RecycleMichael.nl. Als je vervolgens bij RecycleMichael.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +788 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij RecycleMichael.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar RecycleMichael.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van RecycleMichael.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij RecycleMichael.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook