Cashback bij meer dan 1900 webwinkels 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +33.750 Jiggies

Telfort

Supersnel internet voor een vaste lage prijs. Los verkrijgbaar of in combinatie met het Alles-1-basispakket van Telfort, inclusief interactieve TV en bellen.

Je ontvangt Jiggies voor:
Alles-in-1 basis pakket: 20250 Jiggies
Internet + Interactieve TV: 18000 Jiggies
InternetPlusBellen: 13500 Jiggies
Internet: 6750 Jiggies
Glasvezel internet + bellen: 13500 Jiggies
Glasvezel alles-in-1: 20250 Jiggies
Prepaid: 4500 Jiggies
Abonnement: 20250 Jiggies
Sim Only: 20250 Jiggies

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Telfort. Als je vervolgens bij Telfort een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +33.750 Jiggies

Cashback voorwaarden

Voor verlengingen ontvang je GEEN Jiggies.


1. Je ontvangt Jiggies bij Telfort voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Telfort hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Telfort en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Telfort hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit kan max. 90 dagen duren.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook