Cashback bij meer dan 1900 webwinkels 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Voordeelvanger

VoordeelVanger.nl, een "dagdeal" site met als missie om jou elke dag exclusieve aanbiedingen met kortingen tot wel 80% aan te bieden.

VoordeelVanger.nl, een "dagdeal" site met als missie om jou elke dag exclusieve aanbiedingen met kortingen tot wel 80% aan te bieden.

Zij verkopen alleen producten die zij zelf ook zouden kopen!
Waarom zouden zij een product verkopen dat zij zelf niet zouden kopen? Zij geloven in betrouwbaarheid en dus is de beste prijs niet alles - het moet ook een geweldig product zijn. Zij werken met de beste business partners en bieden daardoor de scherpste prijzen.

Vang je voordeel voor 't te laat is!
VoordeelVanger.nl maakt de luxe dinge...

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Voordeelvanger. Als je vervolgens bij Voordeelvanger een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Voordeelvanger voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Voordeelvanger hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Voordeelvanger en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Voordeelvanger hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit kan max. 90 dagen duren.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook