Cashback bij meer dan 1900 webwinkels 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +9 Jiggies

Blokker

Blokker is met méér dan 600 winkels de grootste aanbieder op het gebied van huishuidelijke, woon-, keuken-, persoonlijke verzorging, speelgoed- en tuinartikelen

Blokker is met méér dan 600 winkels de grootste aanbieder op het gebied van huishoudelijke, woon-, keuken-, persoonlijke verzorging, speelgoed- en tuinartikelen van Nederland!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Blokker. Als je vervolgens bij Blokker een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +9 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Blokker voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Blokker hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Blokker en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Blokker hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

Niet gevonden wat je zocht?

Blokker Tips van de redactie
blokker

Nieuw bij Blokker: witgoed!

per euro tot
+9 Jiggies

Om van je huis een thuis te maken biedt blokker.nl ook een uitgebreid assortiment aan witgoedartikelen. De collectie is ondergebracht in tien handige werelden! Bekijk nu zelf het gevarieerde aanbod!

Andere bekeken ook