Hoe werkt het?

Over Jiggy
Jiggy is het leukste online spaarprogramma van Nederland. Iedereen kan een gratis account bij Jiggy aanmaken en Jiggies (punten) sparen. Je ontvangt van ons een startbonus van 1.500 Jiggies t.w.v. € 1,-. Wanneer je 17.250 Jiggies (€ 11,50) of meer hebt gespaard dan kun je deze Jiggies laten uitbetalen. Wij storten dan rond de 25ste van de maand de uitbetaling op je rekening.

Hoe werkt JiggyHoe werkt JiggyHoe werkt Jiggy

Je kunt op een aantal manieren Jiggies bij ons sparen. Het snelst spaar je Jiggies door je online aankopen via Jiggy te doen. Jiggy heeft ruim 1.500 webwinkels aangesloten zoals HEMA, Thuisbezorgd, Albert Heijn en bol.com.
Als je een online shopper bent is het verstandig om dit via Jiggy te doen omdat je dan korting krijgt op je aankoop in de vorm van Jiggies. Je ontvangt dus niet direct korting op je bestelling maar krijgt later deze korting in de vorm van Jiggies in jouw Jiggy account gestort.

Hoe krijg ik korting? Wie betaalt dat?
Als jij een aankoop doet bij een webwinkel dan ontvangen wij een commissie hiervoor. Deze commissie delen wij met jou door Jiggies in je account bij te schrijven.

Wil je nog meer lezen over Jiggy en over extra Jiggies verdienen, klik dan hier!