Voorwaarden 

Social Shopping 

Voorwaarden Social Shopping

1. Op elke cashback webwinkel pagina (Albert Heijn, bol.com, C&A etc.) staat een persoonlijke cashback webwinkel link, die uniek is per Jiggy lid.
2. Deze persoonlijke cashback webwinkel link kan gedeeld worden met vrienden of bekenden door het versturen van een mailtje, te Sharen op Facebook of te Tweeten via Twitter.
3. Als een vriend via deze persoonlijke cashback webwinkel link een aankoop doet dan ontvangt het Jiggy lid die zijn/haar persoonlijke cashback webwinkel link heeft gedeeld Jiggies. Deze Jiggies worden automatisch bijgeschreven indien de aankoop wordt goedgekeurd door de adverteerder.
4. Het is niet toegestaan om de persoonlijke cashback webwinkel link te misbruiken, dit geldt voor zowel het Jiggy lid als een vriend of bekende die de persoonlijke cashback webwinkel link heeft ontvangen. Onder misbruiken wordt bijvoorbeeld verstaan: het inkopen in zoekmachines.
5. Jiggy leden die zelf een website hebben mogen niet de persoonlijke cashback webwinkel linkjes op hun website promoten. Als Jiggy dit constateert dan zal het account van het Jiggy lid geblokkeerd worden.
6. Indien de persoonlijke cashback webwinkel link wordt misbruikt door het Jiggy lid of een vriend of bekende dan wordt het Jiggy account van het Jiggy lid geblokkeerd. Het Jiggy lid kan dan geen nieuw Jiggy account aanmaken.
7. Heeft jouw vriend of bekende zelf een Jiggy account en is de aankoop via haar/zijn eigen account verlopen, dus zonder het delen van je persoonlijke cashback webwinkel link, dan verloopt de aankoop via het account van je vriend of bekende. En ontvang je helaas geen Jiggies. Het gaat om aankopen door vrienden of bekenden die niet lid zijn van Jiggy.