Winnaars van onze acties! 

 

Binnenkort start er een nieuwe winactie

Houd onze Facebook pagina in de gaten? Ga naar om mee te doen.

Facebook actie: WinDonderdag


Het juiste antwoord was natuurlijk Uncle Jig. Dank voor de vele reacties. Er zijn twee juiste inzendingen van Hans Krooder en Veronique Stekelenburg. Stuur een berichtje naar klantenservice@jiggy.nl om je prijs te claimen.

Facebook actie: WinWoensdag Woordzoeker


Het juiste antwoord was natuurlijk Jiggies. Dank voor de vele reacties. De volgende Jiggy leden hebben 1.500 Jiggies gewonnen: Hans van de Kandelaar, Nienke Wormgoor, Miranda Levering, Geert van Schaik en Frans Smeisl. Stuur een berichtje naar klantenservice@jiggy.nl om je prijs te claimen.

Facebook actie: shopaankoop via Jiggy


Gefeliciteerd Klaassien! Jij bent de winnaar van deze actie. Wij hebben 1.000 Jiggies bijgeschreven in je account.

Facebook actie: WinMaandag Snoeppot


Wij hebben alle pepermuntballen geteld en er zaten (wij hebben er inmiddels al heel veel opgegeten) 354 in!
Wij hebben 4 winnaars die 1.500 Jiggies hebben gewonnen en dat zijn: Yolan Andersen met 352, Zeynep Oz met 350, Richard Trijsburg met 350 en Robert Koops met 358. Gefeliciteerd! Stuur een berichtje naar klantenservice@jiggy.nl om je prijs te claimen.

Mail actie: Win 10 x 1000 Jiggies!


Heb jij tussen 11 juli en 11 augustus een aankoop via Jiggy gedaan? Dan kon jij 1000 Jiggies winnen. De 10 winnaars zijn bekend! De winnaars zijn: Connie van Haarlem, Daan Linschoten, Marianne Dumont, Meikei Man, Lizzy van den Brand, Wiebe Woudenberg, Malou de Vries, Paul de la Fosse, Quoc Bao Tran, Ronald Vink. Gefeliciteerd! Stuur een berichtje naar klantenservice@jiggy.nl om je prijs van 1.000 Jiggies te claimen.

Facebook actie: Win Motivatie maandag


De 2 winnaars zijn bekend! De winnaars van deze actie zijn: Raymon Bruins en Anneke de Vries. Gefeliciteerd! Stuur een berichtje naar klantenservice@jiggy.nl om je prijs van 1.250 Jiggies te claimen.

Facebook actie: Tour de France 2019


Het antwoord is Egan Bernal. De 5 winnaars zijn bekend! De winnaars van deze actie zijn: Lode Lox, Gertjan Stapel, Alex Nijp, Jozef van Houte, Klaassien Hartman. Gefeliciteerd! Stuur een berichtje naar klantenservice@jiggy.nl om je prijs van 1.000 Jiggies te claimen.

Facebook actie: Uncle Jig op vakantie


Het juiste antwoord is Cuba. De 5 winnaars zijn bekend! De winnaars van deze actie zijn: Bram Veenendaal, Christian Rikhof, Rui Alberto Perestrelo, Monique Stam, Antoinette van der Togt. Gefeliciteerd! Stuur een berichtje naar klantenservice@jiggy.nl om je prijs van 1.000 Jiggies te claimen.

Facebook actie: WK vrouwen voetbal


De uitslag is 1-0 voor Nederland. De 5 winnaars zijn bekend! De winnaars van deze actie zijn: Monique van Putten, Margot Maas, Walter van Dijk, Eric Boon en Franka Boleij. Gefeliciteerd! Stuur een berichtje naar klantenservice@jiggy.nl om je prijs van 200 Jiggies te claimen.

Facebook actie: Jiggy limited edition bag


De 5 winnaars zijn bekend! De winnaars van deze actie zijn: Lianne Leunk, Willem Louise Tiddens, Bets Pijnappel, Appie Pieters en Linda Schippers-Pater. Gefeliciteerd! Stuur een berichtje met jouw naam en adres naar klantenservice@jiggy.nl en wij sturen de tas naar je op! Daarnaast ontvang jij ook nog eens de 750 Jiggies!

Facebook actie: WinMaandag Sudoku


De 5 winnaars zijn bekend! De winnaars van deze actie zijn: Paula Prins-Wijnalda, Ton van der Zwart, Anita Smeets, Martin Hauer en Henk Sponselee. Stuur een berichtje naar klantenservice@jiggy.nl of een privé Facebook bericht om je prijs te claimen van 1.000 Jiggies.

Facebook actie: Shop via Jiggy


De 5 winnaars zijn bekend! De winnaars van deze actie zijn: Jeroen Croeze, Elly Merks, Anneke van Voorst, Jeanette van Baaren en Ilona Moes. Stuur een berichtje naar klantenservice@jiggy.nl of een privé Facebook bericht om je prijs te claimen van 1.000 Jiggies.

Facebook actie: Moederdag


Er waren leuke antwoorden en allemaal goed uiteraard. De 4 winnaars van deze actie zijn: Wendy Longueville, Erika Panjer-Luit, Evaline Roozemond en Christel van Zantvoort. Stuur een berichtje naar klantenservice@jiggy.nl of een privé Facebook bericht om je prijs te claimen van 1.250 Jiggies.

Facebook actie: Sudoku


Het juiste antwoord was het cijfer 2. De 5 winnaars van deze actie zijn: Ria Hoogeboom, Ria Oldenbeuving, Kerina Terwindt, Edwin Duisdeiker en Richard Belder. Stuur een berichtje naar klantenservice@jiggy.nl of een privé Facebook bericht om je prijs te claimen van 1.000 Jiggies.

Facebook actie: Pasen


Het juiste antwoord was Kuikens. De winnaars van deze actie zijn: Iris Etnel, kevin van berk, Jeannet Beishuizen, Joke Solleveld, Maayke Lalau, Jany Weeda, Cor van den Bos, Ed van der Ploeg, Wilfred Volkers en Liesbeth Klepper. Gefeliciteerd met je 500 Jiggies. Stuur een e-mail naar klantenservice@jiggy.nl of een privé Facebook bericht om je prijs te claimen.

Facebook actie: Wie scoort het doelpunt?


Het juiste antwoord was natuurlijk A. Bobby scoort het doelpunt. De winnaars van deze actie zijn: Angelina Notten, Hennie De Goede-Santman, Diana van Rosmalen, Dick Romein en Netty de Haan. Gefeliciteerd met je 750 Jiggies. Stuur een e-mail naar klantenservice@jiggy.nl of een privé Facebook bericht om je prijs te claimen.

Facebook actie: win 2.500 Jiggies


De winnaar van de 2.500 Jiggies: Pieter Hoolsema. Gefeliciteerd Pieter! Gefeliciteerd met je 2.500 Jiggies. Stuur een e-mail naar klantenservice@jiggy.nl of een privé Facebook bericht om je prijs te claimen. Veel plezier met je winst!

Facebook actie: Bobby op vakantie


De winnaars zijn: Chantal Loos, Biance Franken, Hannie Oomkes, Gert Stapper en Ada van Rossum. Gefeliciteerd met jullie 1.000 Jiggies. Stuur een Facebook privé bericht of stuur een mail naar klantenservice@jiggy.nl om je prijs te claimen. Veel plezier met jullie winst!

Facebook actie: win twee Huishoudbeurs kaarten


De winnaar van de 2 kaartjes is: Marijke van Beurden. Gefeliciteerd Marijke! Het ziet ernaar uit dat jij samen met Pieter Hoolsema naar de Huishoudbeurs mag. Stuur een e-mail naar klantenservice@jiggy.nl of een privé Facebook bericht om je prijs te claimen. Geniet ervan!

Winnaars verrassingsactie december


De winnaars zijn: Patrick Harinck, Agnes Moe A Soi- Liauw A Joe, Petra Dekker, Jim Klarenberg, Enrico Visglerio, Anne Nahhas, Amanda van den Berg, Daniela Yordanova, Carmelina Moonen, en Eric Toet. Gefeliciteerd met jullie 3.000 Jiggies + een gratis bingokaart.

Facebook actie: paarse krokodil


De winnaar van de OHRA paarse krokodil actie is Carin van der Meijde.

Winnaars verrassingsactie november


De winnaars zijn: Hendrik Loobuyck, Sandra Plomp, Ben van Ipkens, Anja Kluijfhout, Murly Sedoc, R.J. Schuurhof, Gerrit Bos, Ron Willems, Francis Jeeninga en Jessica Post Uiterweer. Gefeliciteerd met jullie 5.000 Jiggies + gratis bingokaart.

Binnenkort start er weer een nieuwe actie


Houd onze Facebook pagina in de gaten voor de volgende actie. Klik hier.

Verloting Jiggy mail: Engie Maak de droom waar


Op 11 augustus hebben wij een Engie Jiggy mail gestuurd waarbij iedereen die mee deed met de actie kans maakte op 5.000 Jiggies. De winnaar is Roompje Ritveld. Gefeliciteerd.

Facebook actie: raad de aap


Het juiste antwoord was: Bobby. Gefeliciteerd: Cynthia Frings, Jan van Maasakker, Anita ter Burg, Marco Wolfs en Ricardo de Mol met jullie 1.500 Jiggies.

Facebook actie: deel je leukste vakantiefoto


De winnaars van deze actie zijn: Ling Choi, Vero Huysentruyt, Rita Dewulf, Manuela Smits, An Verheijden. Gefeliciteerd met jullie prijs!

Facebook winactie: raad het object


Het antwoord op de prijsvraag van woensdag 8 augustus was een Foamroller. De winnaars zijn: Kira van Eeden, Annemieke Nobels, Joke van Meurs, Gerie Tol, Dineke Keijzer, Lisanne de Vries, Els Oosterboer, Raymon Bruin. Gefeliciteerd met jullie 500 Jiggies.

Facebook winactie: raad het ijsje


De winnaars zijn: Marion Pieters, Rilana van Oostenbrugge, Barry Baks, Wim Hartevelt, Marianne van Koesveld. Zo te zien zijn jullie echte ijsliefhebbers :-). Gefeliciteerd met jullie prijs: 5.000 Jiggies.

Facebook winactie: zoek de 5 verschillen


De winnaars zijn: Demy Brekhof, Nik Meijer, Robin Rook, Anita van Hoecke, Jan Wever en Hans Mulder. Gefeliciteerd met jullie prijs: 300 Jiggies. Dank voor het meedoen.

Facebook winactie: Welke voetballer zoekt Chanty?


De winnaars zijn: Wegnik Brigit, Judith Winters, Johanna Vos, Danny Hoogeveen en Cindy Leurs. Jullie zijn echte voetbalkenners. Gefeliciteerd met jullie 1.000 Jiggies.

Facebook winactie: Voorspel de eindstand Spanje – Marokko


De winnaars zijn: Peter Muiijshondt, Frans van Houten, Maggy van Looy, Alfson Wesselink, Sen Janssen, Elsje Tweede, Pieter Hoolsema, Noctua Pronuba, Berthe Verstappen- Dumoulin en Patrick Breukink. Jullie zijn goed in voetbal eindstanden voorspellen :-), gefeliciteerd met jullie 50 Jiggies.

Facebook winactie: welk merk auto zie je?


De winnaars zijn: Klaassien Hartman, Pascal Honders, Demy Brekhof, Jan Broen en Else Tweede. Jullie zijn echte autokenners, gefeliciteerd met jullie 5.000 Jiggies.

Facebook winactie: Jeuro en welk Waddeneiland?


De 5 winnaars zijn: Murat-Angelique Olgun, Sandra van den Broeck, Luc Boerman, Adri Veltman en Jacco Schippers. Jullie zijn goed in topografie :-), gefeliciteerd met jullie prijs.

Facebook winactie: Moederdag


De winnaars van de Moederdag pakketjes zijn: Gerda van Briemen-Fokke en Dick Amting. Proficiat.

Facebook winactie: raad de vis


De winnaars van deze actie zijn: Rob Markesteijn, Lucienne Pronk, Jan Mulders, Marlies Smeets en Linda Dekker. Van harte met jullie 1.000 Jiggies.

Facebook winactie: Walter Wallet


De winnaar van de Walter Wallet is Gerrit Michel. Gefeliciteerd en veel plezier met deze handige gadget.

Facebook deel- en winactie 2018 (5x 1.000 Jiggies)


Jiggy is nog steeds op zoek naar een stagiair(e). Ben of ken jij deze stagiair(e) laat dit dan vooral weten door te mailen naar werken@jiggy.nl. De winnaars van de deel- en winactie zijn: Paula Beelen, Stalle van Hennik, Ineke Kaiser, Simone Alf en Carin van der Meijde. Gefeliciteerd! Veel spaarplezier met de Jiggies.